Eskild E. Fors FotoFors DSLR

English please!

Hei!

Jeg heter er Eskild E. Fors, og FotoFors er navnet på firmaet mitt, fra hvor jeg jobber med film og foto, hovedsakelig som filmfotograf, klipper, fotograf og medprodusent.

Jeg har laget dette nettstedet hovedsakelig som en portefølje for mine kreative arbeider – men også som den offisielle hjemmesiden til firmaet. Grunnen til at jeg skriver det meste på engelsk er fordi et stort antall av mine seere og lesere er fra utlandet, og jeg vil at folk flest skal kunne forstå det jeg publiserer.

For oppdrag eller spørsmål – Ta kontakt!

 

Firma: FOTOFORS
Daglig leder:
 
Eskild E. Fors
Organisasjonsnummer: 
997 214 218

 

FotoFors
Er et enkeltmannsforetak med tilholdssted i Asker. Bedriften drives av meg uten andre faste ansatte – men jeg samarbeider med flere dyktige freelancere og har alt nødvendig utstyr for mindre filmproduksjoner. Denne sentraliseringen sikrer rask levering av kvalitetsprodukter til svært gode priser.

Filmfotografi
Er området jeg arbeider mest med. Å ta gode opptak handler om mer enn å bare peke kameraet i riktig retning. Riktig valg av utsnitt, lyssetting, vinkler og kamerainnstillinger er en utrolig viktig del av å ta gode og presise opptak – for å best formidle det visuelle uttrykket.

Redigering
Jeg klipper hovedsakelig i Premiere Pro, samt After Effects til mer avanserte spesialeffekter, og Color til fargekorrigering. I tillegg bruker jeg Audition for et godt lydbilde. Alt med Creative Cloud.

Fotografering
I tillegg til film jobber jeg også mye med fotografi, spesielt portretter, interiør og produktfotografering til bruk i kataloger og nettsider. Dette inkluderer bildebehandling i Photoshop og Lightroom.

Medproduksjon
Innebærer et vidt spekter av ulike oppgaver hvis formål er å effektivisere en filmproduksjon. Alt fra anskaffelse av skuespillere, rekvisitter, locations, musikk og lydeffekter – til organisering, koordinering, tilrettelegging og generell hjelp foran og bak kamera.

 

Har jobbet / jobber med:
– SpareBank 1
– Canon Norge
– Catapult Film
– Japan Photo
– Woodify
– Norgestre
– Storebrand
– Sony Europe Limited, England
– Ringo
– Anders Øvergaard 

Utstyr:
– Sony a7s
– Zeiss 24-70 f/4 OSS
– Mitakon 50mm f/0.95
– Canon 700D
– Canon 28mm f/1.8
– ZOOM H1
– RØDE VideoMic
– Skulderrigg, steadycam og stativer
– Premiere Pro, After Effects, Color, Soundtrack Pro og Photoshop.
– Stort utvalg av rekvisitter og kostymer.